Nyheder

Events 2020 - Corona

Du får direkte besked hvis du er tilmeldt.

Kære alle – efter statsministerens udmelding i går aftes, så må vi aflyse, ændre eller flytte alle vores events. Det gælder alle events frem til udgangen af august. Viking Atletik støtter 100 procent denne beslutning, da stop for smittespredningen er det vigtigste.

Vi laver 16 events i løbet af et år. Det bliver meget forskelligt hvad der kommer til at ske med de enkelte events. Nogen aflyses helt (og afvikles først igen i 2021), andre flyttes til senere på året. Dem efter 1. september gennemføres som planlagt. Vi forsøger lige at få overblikket over det hele og melder ud så snart vi har det klar. Jeg må bede jer om at have lidt tålmodighed.

Udgangspunktet for jeres deltagelse er, at dit startnummer overføres til næste gang de enkelte events afvikles (uden merpris for evt. prisstigninger), men at man ellers kan få tilbagebetalt startgebyret. Men her må jeg igen bede om, at man udviser tålmodighed, da det kommer til at ske manuelt. Lige nu er vi meget presset i tid – og økonomisk.

Er du tilmeldt et af vores events, så får du direkte besked så hurtigt som muligt, men forvent, at det først bliver efter påske.

Vi beklager den situation alle er kommet i. Men er helt sikker på, at alle udviser forståelse for regeringens beslutning.


OBS - VI AFVENTER endelig udmeldelse fra Regeringen om hvad "større events/forsamlinger" er, før vi formelt træffer afgørelse om Bornholm Rundt gennemføres, reduceres eller evt. udskydes. Vi melder dette ud, så snart vi har en melding fra Regering og sundhedsmyndighederne.. 

 

Pas på jer selv.

Del denne side

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.