Nyheder

Tilmelding 2021

Tilmelding er nu åben

Tilmeldingen til Bornholm Rundt på Cykel 2021 er nu åben

Vi satser naturligvis på, at vi kan afvikle et cykelløb, helt som vi har gjort tidligere - med samlet start kl. 09:00 om søndagen. 

Vi cykler søndag den 29. august 2021. 

Vi gennemførte løbet i 2020 som en nødudgave, hvor det var muligt at starte både lørdag og søndag. Hvorfra man ville og hvornår man ville. Denne nødudgave fik tilslutning af 945 ryttere. Vi havde forventet 1200 ryttere til start i den normale udgave, så nødudgaven gav en lille smule færre deltagere. Initiativet blev der dog taget godt i mod. Så godt, så vi i 2021 vil tilbyde en alternativ reduceret udgave om lørdagen. En udgave hvor depoterne vil være bemandet, men kører du her, så skal det være på cykelstierne og efter færdselsreglerne. Du kan også køre hvorfra du vil.... 

Søndag vil vi have samlet start med den nødvendige sikkerhed, racemarchalls, politihjemmeværn og hvor det er tilladt at køre på vejbanen efter gældende regler. 

Indtil februar kører vi med en reduceret pris på tilmeldingen. Se priserne her 

Der er en del overflyttede ryttere fra 2020. I står på startlisten. Det var alle jer, der tilkendegav dette ønske, inden for den fastsatte tidsfrist der var. Jeres tilmelding er selvfølgelig gældende for 2021. Bemærk, at al tilmelding er bindende. Ved Force majeure afmeldinger bliver startretten automatisk overflyttet til 2022.... Er du i tvivl så vent med at tilmelde dig til måske ugen før løbet. 

Idrætsforeningen Viking Atletik og de mange frivillige hjælpere, glæder sig til at byde jer velkommen til Bornholm Rundt på Cykel den 28. og 29. august 2021. 

Kommer du "fra den anden side af vandet" og skal cykle med rundt, så anbefaler vi du køber en pakkerejse hos Team Bornholm. Cykelløb, rejse og overnatning i et - med mulighed for en guidet tur om lørdagen. Det er der god fornuft i - og mange penge at spare. Tryk her 

Del denne side