Nyheder

Tilmelding 2023 åben

Vi ses den 27. august 2023 til motionscykelløb

Kære deltager i Bornholm Rundt på Cykel 2022.

Håber du kommer godt igennem cykelåret og er klar til nye opgaver i 2023. 

Bornholm Rundt 2023 er nu åben for tilmelding

Vi cykler igen søndag den 27. august 2023 med start kl. 09:00. Der er plads til 1.300. De sidste par år har vi været tæt på udsolgt, så tilmeld dig  ikke i sidste øjeblik.

Early Bird

Tilmelder du dig senest 28. februar 2023, får du det lidt billigere. 

Du kan tilmelde dig her: sportstiming.dk/event/11226

På vores hjemmeside kan du følge tilmeldingen og se nyheder om vores event. Hjemmesiden finder du her: cykelbornholmrundt.dk

 

Du er også altid velkommen til at besøge vores facebookside.

Evaluering af årets arrangement

Send gerne dine kommentarer til cc@viking-atletik.dk hvis du har ris eller ros. Så vil vi tage tingene med i vores overvejelser.

Andre arrangementer på Bornholm

Har du lyst til et besøg på Bornholm i foråret, så kan du jo overveje deltagelse i BornFondo - Bornholms Bjergløb, som køres 03. - 04. juni. 2023.  Et spændende og udfordrende løb med enkeltstart og en bjergetape. Læs mere på bornfondo.dk 

 

Viking Atletik laver flere forskellige events. Ikke kun cykelløb, men også løb, triatlon, walk, O-løb m.v. Se samlet liste over vores events og oversigt over hvad der er af sportsevents på Bornholm. Bornholm er altid et besøg værd !

Pakkerejser

Og når du skal til Bornholm så husk, at Team Bornholm altid står klar med et godt tilbud til dig. Det er langt lettere og billigere når du bestiller en pakkerejse.

 

Håber vi ses i 2023. God træning til jer alle - og pas på jer selv og andre, når I er ude på cyklen. Bor du på Bornholm, er du altid velkommen til vores fællestræning, der starter i maj næste år. 

 

Claus Clausen

Del denne side