Nyheder

Velkomstmail udsendt

Du skulle nu have modtaget din velkomstmail og dit startnummer.

Har du IKKE modtaget det, så kan du finde dit startnummer på deltagerlisten her Sportstiming - Bornholm Rundt 2024

Og velkomstbrevet kan du læse herunder: 

Velkommen til Bornholm Rundt på Cykel. Vi kører søndag den 25. august med første start kl. 08.00.

Der er i skrivende stund udsolgt med 1830 pladser. Vi frigiver dog 70 pladser til salg ved afhentningen af startnumre (se datoer herunder). Det bliver efter ”først til mølle” de sælges. 

Al tilmelding er jo bindende. Men du kan vælge at overdrage din plads til en anden rytter. Navneændring skal så ske via den kvittering du fik, da du tilmeldte dig. Her kan du også evt. videresælge din plads via Sportstimings nye modul – resale -https://sportstiming.dk/event/13000/resale

Ruten Læs om ruten her - https://cykelbornholmrundt.dk/info/ruten/

StarttidspunkterDer er samlet start søndag kl. 08:00. Du stiller dig op efter forventet køretid og vi sender dig så afsted i 12 grupper med 4 minutter mellem hver start. Sidste deltager er ude på ruten ca. kl. 08:48. Du kan dog starte på ruten helt indtil kl. 09:00, hvis du ønsker det.

StartstedStartsted er fra Rønne Stadion, Torneværksvej 20, 3700 Rønne. Samme sted som mål.

Tilskuere: Tilskuere er velkommen også i målområdet. Men vis hensyn til rytterne og respekter afspærringer og henstillinger.

Afhentning af startnummer - Torneværksvej 20, 3700  Rønne

Du kan hente din startnummer:

Fredag den 23. august kl. 16:00 - 18:00

Lørdag den 24. august kl. 09:30 – 16:00

Søndag den 25. august kl.  06:30 – 09:00.

Depoter:

Søndag er der følgende depoter og åbningstider:

Pedersker (åbent mellem kl.  08:15 og 10:30 ) Væske samt frugt mv.

Svaneke (åbent mellem kl. 09:00 og 13:30) Sandwich, kaffe/te, væske mv 

Salene Bugt, vejen skal krydses (åbent mellem kl. 09:30 og 14:00) Væske samt frugt mv.

Hammeren (åbent mellem kl. 10:00 og 16:30 ) Suppe, kaffe/te, væske mv

Mv. dækker over agurk, saltstænger, slik m.v., som kan være forskelligt fra depot til depot.

Der er toilet ved eller nær ved alle depoter. Desuden en række toiletter langs hele ruten. De er alle offentlige.

SlutdepotI mål (Rønne Stadion) får du udleveret øl (el vand, most m.v) og pølse med brød. Depotet er åbent søndag kl. 11:00 – 17:00. Cyklerne kan stilles i vores cykelstativer lige efter målgang. Du kan tilkøbe ekstra øl m.v/pølser med brød. 

DiplomDu kan udskrive dit diplom fra vores hjemmeside via resultatlisten eller deltagerlisten. Der udleveres ikke fysiske diplomer.

Medalje: Medaljen udleveres når du kommer i mål.

Foto af dig med medaljen: I mål får du tilbud om et målfoto med din medalje. Der er to opstillinger. Det sker lige før du stiller din cykel i vores cykelstativer.

Omklædning og bad: Søndag (kun) er der mulighed for omklædning og bad i DGI Hallen efter løbet. Den ligger 100 meter fra Viking Atletiks klubhus.

Parkeringsforhold: Der kan parkeres ved DGI stadion på stor græsplæne. Du kommer ind fra Torneværksvej eller Østre Ringvej. Der er kun 400 meter ned til mål – men du er jo på cykel 😊. Der må ikke parkeres ved Svømmehallen, da den parkeringsplads er forbeholdt svømmehallens brugere.  

Morgenmad og frokost: Ønsker du tilkøb af morgenmad søndag så kan det bestilles på hjemmesiden. Vi forbeholder at lukke for tilmelding, hvis der er for mange der bestiller. Så skynd dig gerne. Sidste tilmelding er det 19. august. Læs mere på cykelbornholmrundt.dk

Færdselsreglerne skal overholdes: Bornholm Rundt på Cykel er et motionscykelløb og vi forventer, at alle deltagere overholder færdselsloven. Ellers skal du finde et andet sted at køre.  Du vil blive bedt om at forlade løbet, hvis du overtræder reglerne. Der er kun begrænset trafikregulering søndag formiddag/middag på dele af ruten. Der skal køres på cykelstier – se dog herunder.

VIGTIGT: dit startnummer skal være synligt på ryggen. Politiet vil i år være særlige opmærksomme på ryttere, der kører med uden startnumre. Reglen om at man må køre på kørebanen og ikke cykelstien, gælder nemlig kun deltagere i Bornholm Rundt på Cykel.  

Opvarmningsløb: Vi afvikler den 24. august et opvarmningsløb, som du er velkommen til at deltage i. Med eller uden tilmelding, men tilmelder du dig, får du lidt ekstra service denne dag - Sydbornholm Rundt | Viking Atletik (viking-atletik.dk) 

Dette skal læses før du kører Bornholm Rundt på Cykel

Politiet har pålagt os, at informere dig om følgende:

  • Bornholm Rundt på Cykel er et motionsarrangement.
  • Vi er IKKE et konkurrenceløb.
  • Løbet foregår IKKE på en lukket bane.
  • Derfor skal færdselsreglerne følges.
  • Cykelstierne skal så vidt det er muligt anvendes. Såfremt du kører mere end 25 km/t i gennemsnit, må du dog køre på vejbanen. Men dette er kun parvis. Træk ind hvis der er behov for det (øvrig færdsel)
  • Det er ikke tilladt at køre i 3. position. Det er ikke tilladt at køre i vifte.
  • Direktiver eller anvisninger fra Politi, hjemmeværn eller officials (herunder motorcykler) skal efterkommes.
  • I Allinge ved nedkørsel efter Cirkel 3 (mod Sandvig), er der hastighedsbegrænsning på 30 km/t. Det gælder også cyklister. Tag det roligt og pas på dig selv. Der er modgående trafik

Vi beder dig respektere disse regler. Vores tilladelse til fremtidige løb er afhængig af, at løbet gennemføres som beskrevet ovenfor.

Begrænset antal deltagere: Der er kun 1.900 ryttere der kan deltage i Bornholm Rundt på Cykel 2024. Løbet er udsolgt. Da al tilmelding er bindende, kan der ikke meldes fra igen. Men startnummer kan overdrages andre ryttere. Du ændrer selv navnet via ovenstående link "Ret din tilmelding".

 

Venlig hilsen

Bornholm Rundt 2024

Del denne side